Categoria de produse

Shaanxi Gaoton petroliere Machinery Co, Ltd

Tel:0086-29-87872212

Fax: 0086-29-87872212

E-mail:sales@sxgtpm.com

Skype:celiawangyanatxa

Mobil: 008613402943512


Tija de extensie

Tija de extensie

Tija de extensie: Prelungire tija este unul din accesoriile importante este noroi pompa alimentare sfârşitul, şi fustions în furnizarea de motiv de putere în sens hidraulic. Material pentru bara de intermediar egal este 35CrMo, suprafaţa sa este confruntat cu chrome, după lustruire, rezistenta la uzura si coroziune rezistenta...

Detailed description

Tija de extensie:

Tija de extensie este unul din accesoriile importante estepompa de noroisfârşitul de putere, şi fustions în furnizarea de propulsie în sens hidraulic.
Material intermediar trage bara de este 35CrMo, suprafaţa sa este confruntat cu chrome, după lustruire, rezistenta la uzura si coroziune rezistenţă extrem este îmbunătăţită.
Executam poatetija de extensiepentru diferite tipuri de pompe de tulbureala caietul de sarcini în F serie şi 3NB serial.

Caracteristici:
●Fabricated cu oţel de calitate
Numeric controlate de prelucrare
Crucea cap prelungire tija cu suprafete de uzura chrome filmate pentru extinsă rula ori şi rezistenţă la coroziune

Dacă aveţi orice condiţii suplimentare, vă rugăm să nu ezitaţi să Contactati-ne deSales@sxgtpm.com

În termen de celebrul China petrol şi gaze prelungire tija producătorilor, GAOTON este un profesionist astfel furnizor, producător şi furnizor, bine ati venit la en-gros de petrol şi petrol API prelungire tija din fabrica noastra.

Hot Tags: prelungire tija China, furnizor, producatori, fabrica, en-gros, producator, furnizor, petrol, oilfield, API, petrol şi gaze
Produse conexe
Feedback