Categoria de produse

Shaanxi Gaoton petroliere Machinery Co, Ltd

Tel:0086-29-87872212

Fax: 0086-29-87872212

E-mail:sales@sxgtpm.com

Skype:celiawangyanatxa

Mobil: 008613402943512


Bit de PDC (Bit de PDC Matrix, Diamond Bit)

Bit de PDC (Bit de PDC Matrix, Diamond Bit)

PDC Bit este scurtcircuit pentru policristaline Diamond Bit Compact. Este un fel de utilizare foraj instrument comun folosit în petrol şi gaze, industria de foraj geologice. PDC biţi sunt proiectate şi fabricate în două diferite structural stiluri, Matrix-corp biţi şi oţel-corp biţi. Matrix-corpul...

Detailed description

PDC Biteste scurtcircuit pentru policristaline Diamond Bit Compact. Este un fel de utilizare foraj instrument comun folosit în petrol şi gaze, industria de foraj geologice.


PDC biţi sunt proiectate şi fabricate în două diferite structural stiluri,Matrix-corp biţişiOţel-corp biţi.


Matrix-corp PDCbit este foaia de compozit diamant prin lipire, sudare pe matricea de biţi de un pic de tăiere. Pic matrice cu carbură de tungsten sinterizare praf, cu artificiale policristaline diamant compozit foaie brazate în matrice de carbură de tungsten, cu diamante naturale ecartament.


Oţel-corp PDCbit este fabricat din nichel, crom şi Molibden aliat. După tratamentul termic în foraj biţi de foraj, diamante artificiale policristaline compozit foi presate (o potrivire etanşă) putin corpul, coloana în formă de carbură de tungsten ecartament.


Structura PDC biţi sunt masina de gaurit biţi corpul, dintii, duze, ecartament, etc.


Diamant foraj biţişiPDC biţise face cu conexiuni de pin dimensiune şi stil. Toate subiectele de conexiuni trebuie să fie dreaptă. Toate diamant şiPDC biţiva avea diametrul exterior inspectate utilizând următoarele orientări dimensionale pentru calibre inel.


Vă rugăm să specificaţi la comanda: dimensiune, cod IADC, cantitatea, etc.


Dacă aveţi orice condiţii suplimentare, vă rugăm să nu ezitaţi să Contactati-ne deSales@sxgtpm.com


În termen de celebrul China petrol şi gaze pdc pic producătorilor, GAOTON este un profesionist astfel furnizor, producător şi furnizor, bine ati venit la en-gros de petrol şi petrol API pdc pic din fabrica noastra.

Hot Tags: API de gaurit biţi, burghie Oilfield, pic de PDC Matrix (Matrix PDC Bit, Diamond Bit), Diamond Bit, cod IADC, instalatii de biţi, matricea pdc pic, pic de diamant
Produse conexe
Feedback