Categoria de produse

Shaanxi Gaoton petroliere Machinery Co, Ltd

Tel:0086-29-87872212

Fax: 0086-29-87872212

E-mail:sales@sxgtpm.com

Skype:celiawangyanatxa

Mobil: 008613402943512


Foraj borcan (borcanul mecanice de foraj, dublă hotărând hidraulice-mecanice foraj Jar, modalitate de Double Shock Absorber, One-Way amortizoare, suprafața barei de protecție Jar, Jar amplificator)

Foraj borcan (borcanul mecanice de foraj, dublă hotărând hidraulice-mecanice foraj Jar, modalitate de Double Shock Absorber, One-Way amortizoare, suprafața barei de protecție Jar, Jar amplificator)

Foraj Jar jar foraj este este format din foraj borcan şi de foraj în jos borcan un singur trup, care are de performanţă de lucru stabil şi puternic trepidarea vigoare atât de sus şi în jos. Atunci când în jos gaura, ea poate elibera lovit; este un instrument de dorinţa pentru bine direcţionale şi adânc bine. De lucru...

Detailed description

Borcan de foraj

Borcan de foraj este este format dinforaj la borcanşide foraj în jos borcanun singur trup, care a performanţelor de lucru stabil şi puternic trepidarea vigoare atât de sus şi în jos. Atunci când în jos gaura, ea poate elibera lovit; este un instrument de dorinţa pentru bine direcţionale şi adânc bine.

Principiul de functionare
●Up discordant
Scădere şir de foraj pentru a face foraj borcan închise complet (blocarea poziţie), ascensoareşir de forajprin ordinul de mic tonaj să mai mare tonaj, care face primavara si cilindru hidraulic întârziere, atunci când mandrinei muta într-o poziţie şi să devină eliberarea rezistenţă, vigoare stocate în şir de foraj va transfera pentru a transmite energie şi sus trepidarea de primăvară. Repeta cele de mai sus mai multe ori puteţi forţa de instrument pentru a produce continuă până neplăcută.

●Down discordant
Mişcare sus şi în jos şir de foraj pentru a face foraj borcan închise complet (blocarea poziţie), scădereaşir de forajpentru a face primăvară comprimate și stocate de energie. Atunci când presiunea din borcan este mai mare decât forța deblocarea dorit mai mici, graifer va slide afară de pistonul de compresie pentru a elibera de blocare şi face în jos neplăcută. Repeta cele de mai sus mai multe ori puteţi forţa de instrument pentru a produce continuă în jos neplăcută.


Parametrii tehnici--JYSZ dublă hotărând hidraulice-mecanice de foraj borcan


Modelul

JYSZ121

JYSZ165

JYSZ203

Diametru (mm)

121

165

203

Diametru interior (mm)

51,4

57

71.4

Inchis lungime (mm)

4500

5175

5770

Accident vascular cerebral superioară (mm)

228

224

240

Mai mic de accident vascular cerebral (mm)

150

150

176

Conexiune

NC38

NC50

REG 6 5/8

Max.Tensile sarcina (MN)

1.4

2.2

3.6

Un cuplu de max.work (kN.M)

13

15

20

Max.jarring ridicare tone (tf)

38

72

109

Zona de pompare (cm2)

60

100

176

Greutate

286kg

638kg

1139kg


Tip disponibile:
QYSZ dublă hotărând hidraulice de foraj borcan
QJZ mecanice de foraj borcan
JYSZ dublă hotărând hidraulice-mecanice de foraj borcan
Andamp ZSJ/JXJ hidraulice; Borcan de foraj mecanică
SJ modalitate de Double Shock Absorber
YJ One-Way Shock Absorber
DJ suprafața barei de protecție borcan
YSJ tip ulei Jar
Borcan de pescuit Super CSJ
Amplificator de borcan ZJS


Dacă aveţi orice condiţii suplimentare, vă rugăm să nu ezitaţi să Contactati-ne deSales@sxgtpm.com

În acele faimoase China petrol şi gaze borcan producatori de foraj, GAOTON este un profesionist astfel furnizor, producător şi furnizor, bine ati venit la en-gros de petrol şi petrol API borcan din fabrica noastra de foraj.

Hot Tags: Mecanic foraj borcan (borcanul foraj mecanică, dublă hotărând hidraulice-mecanice foraj Jar, modalitate de Double Shock Absorber, One-Way amortizoare, suprafața barei de protecție Jar, Jar amplificator), DW hidraulice-mecanice de foraj borcan (borcanul mecanice de foraj, dublă hotărând hidraulice-mecanice foraj Jar, modalitate de Double Shock Absorber, One-Way amortizoare, suprafața barei de protecție Jar, Jar amplificator), dublu căi amortizoare, amortizoare într-o direcţie, suprafata borcan barei de protecţie, Jar amplificator, mecanic foraj borcan, dublă hotărând hidraulice-mecanice foraj borcan, dublu căi amortizoare, amortizoare one-way, suprafata borcan barei de protecţie, super pescuit jar, jar amplificator
Produse conexe
Feedback